Mix Product SHPK

Web faqe Zyrtare


Mix Product SHPK është kompani e re në territorin e Kosovës. Që nga themelimi i kompanis operojmë në industrinë ushqimore duke u marë me përpunimin e frutave dhe perimeve. Sëllia e kompanisë eshë e vendosur ne Prizren, në Kosove.

Kompania ka rreth 20 punëtor te përhershëm, megjithatë ofrohen gjate sezones verore dhe punët sezonale, me qëllim e mbështetjes se tregut lokal te punës. Ofrojmë mbi 30 produkte të ndryshme siç janë: majonez dhe salcat majoneze, ketchupet, salcat nga pureja e domateve dhe perimeve të tjera. Frutat dhe perimet që ne përpunojmë vijnë nga fushat ekologjikisht te pastra te Kosovës.

Rëndësi të madhe bën për ne ka cilësia e lartë e frutave dhe perimeve të papërpunuara, prandaj furnizohemi për shume vite nga furnizuesit e besueshëm qe garantojnë fruta dhe perime te cilesis së lartë..

më shumë..

Shkarko katalogu


Vendi Tonë
Agent for markets in Europe and North Africa

DaLoJa interconnect
Dalila Merouani
Contact info:
Tel: (+31) 6 333 33 193
email: dalojainterconnect@gmail.com