Kontakt


Ju lutem plotësoni dhe dërgoni formularin në këtë faqe per të na kontaktaktuar. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur. Fushat e shënuara me (*) janë nevojshëm të mbushen.

Subjekti (*)


Emri (*)


E-mail Adresa (*)


Numri i telefonit


Mesazhi (*)


MIX PRODUCT SHPK

Adresa:

Zona industriale 20000 Prizren - Kosova

Tel:

+381 (0) 29 222 216

Mob:

+377 (0) 45 540 505
+377 (0) 45 540 501

E-mail:

mixproduct@hotmail.com | mix@mixproduct.com