Produktet domatesh

 • 1000 gr
 • 510 gr
 • 720 gr
 • 820 gr
 • 5,8 kg

 • Types: Mild, Hot, Pizza
 • Amount of bottles per box: 12
 • Amount of boxes per palett: 60

 • Types: Mild, Hot, Pizza
 • Amount of bottles per box: 15
 • Amount of boxes per palett: 60

 • Types: Mild, Hot, Pizza
 • Amount of bottles per box: 12
 • Amount of boxes per palett: 60

 • Types: Mild, Hot, Pizza
 • Amount of bottles per box: 15
 • Amount of boxes per palett: 60

 • Types: Mild, Hot, Pizza
 • Amount of buckets per box: 2
 • Amount of boxes per palett: 54

Përbërja

 • Koncentrat domates së kuqe, sheqer, uthull, kripë. Na glutaminat, erëza dhe konzervans max. 0.2%. Materie e thatë min. 22%.


Nutricione në 100 g

 • Energjia 67 kcal / 277 kJ
 • Proteina 1,6 g
 • Karbohidrata 14,3 g
 • Yndyra 0,01 g

Kategori